Hisstekniker till Nordisk Hiss i Jönköping

Nu söker vi hisstekniker med placering i Jönköping

Nordisk Hiss växer! Nu söker vi hisstekniker med placering i Jönköping avseende modernisering och service av hissar. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hiss eller har vana vid el och mekaniskt arbete där installation och driftsättning sker.

Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Att vara anställd hos oss ställer krav på egen disciplin. Arbetet är självständigt och varierande, med stort inslag av frihet under ansvar.

Som person är du utåtriktad, tycker om att ha kundkontakter, är stresstålig och van att jobba självständigt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva.

Krav är att du har körkort B samt förstår svenska i tal och skrift. Du behöver ha viss erfarenhet av arbete i liknande bransch. Meriterande är om du har erfarenhet av el och/eller mekanik.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Tjänsten innefattar arbete i Jönköping med angränsande kommuner. Jour kan förekomma.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@motum.se senast den 1 december 2019.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

 

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 60 anställda i Småland, Östergötland, Västmanland och Sörmland. Nordisk Hiss AB har sitt huvudkontor i Linköping där företagsledning, ekonomi/lön och felanmälan är placerade. 

Nordisk Hiss AB är en del av Motum- koncernen. MOTUM är Sveriges största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss Värmland, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd, Roslagens Hiss och Motum Port i Mälardalen.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.