Bli Porttekniker hos Nordisk Hiss AB!

Nordisk Hiss AB söker Porttekniker!

Nordisk Hiss AB utökar sin verksamhet i Västerås, Eskilstuna och Jönköping och söker nu flera porttekniker som är erfarna, kommunikativa, ansvarstagande, noggranna, flexibla, fiffiga och strukturerade – kort sagt schyssta porttekniker!

En porttekniker hos Nordisk Hiss AB arbetar med Garageportar/ lyftanordningar mm av olika fabrikat inom installation, service och underhåll hos våra kunder. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vi söker 1-2 tekniker per område och tjänsterna innefattar arbete i antingen Västerås, Eskilstuna eller Jönköping med omnejd.

Vem är du?

Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt.

Att du är tekniskt kunnig/intresserad är en förutsättning för denna tjänst.

Kvalifikationer

  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el/svets eller likvärdig utbildning.
  • Ha några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer
  • Innehar minst B körkort
  • Mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av modernisering av garageport / lyftanordningar mm.
  • God kunskap om el /hydraulik/svets

Om bolaget

Nordisk Hiss AB erbjuder flexibla och kundanpassade objektslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar garageportar / lyftanordningar samt hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Nordisk Hiss AB har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Nordisk Hiss AB stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom koncernen Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende port- och hisskoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-11-29. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Peter Sundell, 070-825 33 80 eller peter.sundell@nordiskhiss.se

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 6 månader går över i fast anställning.

Ansökan skickas till: jobb@motum.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Nordisk Hiss AB är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende  hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Syd, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss Värmland, RoslagensHiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.