Hissmontörer till Nordisk Hiss i Eskilstuna

Nordisk Hiss söker nu flera hissmontörer med placering Eskilstuna avseende modernisering och service av hissar. Är du serviceinriktad samt har erfarenhet av el, mekanik eller bygg kan det vara dig vi söker!

Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Att vara anställd hos oss ställer krav på egen disciplin. Arbetet är självständigt och varierande, med stort inslag av frihet under ansvar.

Som person är du utåtriktad, tycker om att ha kundkontakter, har god planeringsförmåga, stresstålig och van att jobba självständigt.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal. Bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Att bli en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva. Krav är att du har körkort B samt förstår svenska i tal och skrift. Du behöver ha viss erfarenhet av arbete i liknande bransch. Meriterande är om du har erfarenhet av el och/eller mekanik.

Tjänsten innefattar arbete i Eskilstuna med kring liggande kommuner. Jour kan förekomma.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Intresserad?
Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan och eventuella frågor skickas till fredrik.sandkvist@nordiskhiss.se senast den 3 februari 2020.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 60 anställda i Småland, Östergötland, Västmanland och Sörmland. Nordisk Hiss AB har sitt huvudkontor i Linköping där företagsledning, ekonomi/lön och felanmälan är placerade. 

Nordisk Hiss AB är en del av Motum- koncernen. MOTUM är Sveriges största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss Värmland, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd, Roslagens Hiss och Motum Port i Mälardalen.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.