Nordisk Hiss söker en teknisk säljare till Mälardalen

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 70 anställda i Småland, Östergötland, Västmanland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.

 Nordisk Hiss AB söker nu en teknisk säljare till Mälardalen

Som teknisk säljare har du det övergripande ansvaret för att besöka kunder samt driva säljaktiviteter gällande serviceavtal, modernisering och nyinstallation av hissar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Självständigt planera, boka och genomföra kundbesök
  • Kunna presentera lämpliga lösningar för kund gällande serviceavtal, moderniseringar och nyinstallation
  • Framtagning av lösningar för att hjälpa våra kunder med deras verksamhet
  • Framställning och uppföljning av offerter/avtal
  • Projektleda uppdrag för kund från start till avslut
  • Vara delaktig i fördelning av arbete ihop med arbetsledare

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper om hissar och du behöver erfarenhet av uppsökande försäljning. Körkort B är ett krav.

Du har ett stort intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet. Tjänsten innefattar mycket kommunikation, det är därför viktigt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har god förmåga att samarbeta.

Du bör kunna förstå siffror, har du tidigare arbetat med att hantera offerter och har kunskap om lagen om offentlig upphandling är det meriterande.

Meriterande är någon form av relevant utbildning inom försäljning. Du som har jobbat eller jobbar nu i fastighetsbranschen har stora fördelar med kontaktnät.

Du får stor möjlighet att själv påverka ditt arbete och hur dina dagar ser ut. Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-05-07. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Sundell, 0708-253380, peter.sundell@nordiskhiss.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan skickas till: jobb@motum.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

 

Nordisk Hiss är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.